Tv4 och jag orsakar mig själv lidande...

Jag är så sjukt trött, men jag har sovit nio timmar! Alltså varken för lite eller för mycket,
Är det meningen att man alltid ska vara trött, för det är jag och det är ju speciellt oroväckande när man är lite lätt hypokondrisk...Kan det vara nått livshotande?!

Igår kväll var jag hos Hanna och tittade(trots allt) på Kommissarien och havet, som ju är ren smörja. Skiten går knappt att titta på. Osynkade munrörelser, stela orytmiska dialoger och klart tveksamt polisarbete, men jag sitter ju för Guds skull och väntar på Ola, Shanti, Jonas och Tuva. Ja för på reklamen teasar dom ju med det, förmodligen för att man som jag ska sitta och titta på skräpet varje söndag. Något dom inte har visat på reklamen är alla okända tyska typer som inte kan synka munrörelser! Falsk marknadsföring?!

Detta sägs ju dessutom vara en tysk produktion från början, känns helt logiskt eftersom större delen av casten utgörs av tyskar. Men varför skulle dom dra in oss i det?? Och hur i hela fridens namn kunde vi gå med på det? Hur kunde alla talangfulla svenska skådisar gå med på det? Hur kunde Marie Ljugstedt gå med på det? För hon måste väl ha sålt rättigheterna??

Och hur, hur kan det komma sig att tyskarna inte ansåg det bättre att texta till original språk?!
Det här med dubbning övergår mitt förstånd. Jag vet att dom ,överlag, inte är bra på engelska, men det måste man väl inte vara för att läsa på sitt eget språk?
Jag menar, jag måste ju inte vara bra på engelska för att titta på t.ex vänner med svensk text??!

Jag är lite upprorisk faktiskt, och ska börja titta på "Mannen under trappan" på SVT istället.
Ja, fast först måste jag ju såklart se sista delen av "Kommissarien och havet", för det är väl bara tre delar? Snälla säg att det bara är tre delar! Jag väntar ju nämligen på Ola och co.




God afton!

Vilken skön fredags kväll...FF, idol, snacks och film tittande.
Tittade faktiskt på Cloverfield, skräckisen där ett "monster" ivaderar N.Y... Väldigt arkiv X a.k.a övernaturligt.
Men faktiskt inte helt tokig ändå...väldigt bra skådisar...Filmen var över förväntan!

Tittade på blades of glory också...inte hysteriskt rolig, men rolig. Undrar om komedi är bättre när man har sällskap?

Nu borde det va läggdags iallafall...

Imorron, utgång?

Gonatt

Vem vill become svensk hollywood wife?

It ain't me!
Alltså vilken load of skit...
Anna Anka tycker att hon har ett relationship. Jag ser det mer som buisness. Hon är en trofy wife...
Maria Montasami pratar bad english,även fast hon har varit married med en american for 17?! years...
Agnes-Nicole Winter är nyskild och actually ganska normal...

En serie med dåligt uttalad engelska OCH svenska, storhetsvansinne, blonderade översolade kvinnor, fula hem, kläder och ointressanta konversationer.

Och berättar rösten?! oh my... hade varit bättre och mer logiskt om den gick i samma anda som Helge Skogs i "halv åtta hos mig".

Kommer jag titta igen? Förmodligen...

Var hälsad! Comeback för si sådär fjärde gången...

Har faktiskt fått ett litet blogg sug...kanske har jag mycket att berätta, kanske inte. Jag vet inte, men suget finns här iallafall.

Idag ställde jag klockan på 10:00, men trött som jag var snoozade jag lääänge å sen vaknade jag av Julias röst och tänkte att om hon har hunnit ta sig upp ur sängen hos pappa + kommit hit så måste klockan vara mycket. Alldeles rätt, klockan hade hunnit bli 12:40. Hatar att vakna  så sent. Nu ska jag börja lägga mig tidigt och ställa klockan på The Voice klockan 07:00. Nån ordning får det ju lov att vara, även om man är arbetslös!!

Måndags kvällen spenderades med mysig middag hemma hos Hanna, där jag Ullis och Johan var gäster!
Vin, kyckling m. ugns potatis, sallad och (vikigast av allt) bea-sås!!!
Eller ja, det allra viktigaste var väl sällskapet. Trevligt, uppsluppet och skrattframkallande. Jag fick årets första(förhoppningsvis inte sista) skratt attack!! Hade ont i både mage och rygg. Härligt å få skratta sådär hjärtligt, som man bara gjorde under skoltiden. Vad hände sen? Blev man gammal och svårimponerad?

Idag ska jag väl bara sitta här och häcka gissar jag. Kanske blir en sväng till Hanna ikväll, men mest troligt idol hemma...Tv:n är viktig för mig nämligen.

Hej på en stund!

RSS 2.0