God Jul. i förskott

Nu sitter jag i soffan efter en 7 timmar lång dag på stan.
Men ingen julstress, det har mest varit mat och mys. Först fika på törners med mamma å Sofie å sen Pizza på Via Grande med mamma å Julia. Lite julklappar har ju blivit inhandlade också.

Jag har verkligen inget att skriva idag, orkar liksom inte riktigt. Så det blir inte mer än så här.

Förutom att jag vill säga att det är Julafton imorron, om det var nån som hade missat det alltså.

God Jul på er!!

Fy fan va fräscht

Jag har precis lagt mig, nyduschad, i rena fräscha sängkläder. Kan va det bästa som finns. mys.

Imorron ska det inhandlas julklappar, i sista minuten som alltid.

Sov gött!


Den sötaste lilla poppel

Jag är så trött å har inte orkat blogga, kanske mitt bloggberoende har stillats lite(fick faktiskt en släng av blogg sleven)
Har i och för sig inte haft tid heller, hade nämligen en helkväll med Ullis och Sofie igår(torsdag, för mig börjar den nya dagen när jag vaknar, inte efter kl24) vi tog en fika på pause å sen hade vi sleepover hos Ullis. Hon hade handlat en massa goa grejer som vi mumsade i oss, vi gjorde tio killar såklart, å satt och pratade till 5 på morgonen. Det var riktigt trevligt! Precis som gamla goda tider.
Idag kikade vi på stan, sofie avlägsnade sig i och för sig direkt för hon hade så mycket att stå i nu när julen står inför dörren:) jag och Ullis fick en söt liten poppel, på just poppel. Sen gick vi å träffade mamma å Julia som satt å fikade på törners. Begav mig hem med familjen å sen har jag bara häckat i soffan med mamma å rotat igenom hennes smyckesamling, hittade många fina saker!! Nu är det väl snart dags att gå å knyta sig tänker jag.

Förresten har jag fått rekommendationer att byta till blogspot.com, jag fnular men tänker att det är ett bestyr. Säkert är det inte det.

Goder natter!!

"Ingen stjärt är den andra lik du"

Nu har jag å Julia varit på badhuset, mellan halv tolv och halv fyra. Riktigt utmattande måste man ändå säga.
Det är så roligt, att åka rutschbana, leta ringar på botten, hoppa trampolin, stå på händer, leka sjöjungfru. Men absolut roligast av allt är att titta på folk. "Ingen stjärt är den andra lik du", som dom säger i Mia och Klara. Finns ingen tvekan om den saken. Förlåt om jag är sexistisk men det är år 2008, ansa lite...
I relaxen är det unisex tema, å fritt fram att vara naken...inte bra. Som tur var slapp vi se manliga könsorgan dingla förbi!!
Ja så vi har haft roligt och vi har glott, oj vad vi har glott. Vi är såna där jobbiga som man inte vill stöta på i duschen. Vi är såna som gör att vi själva duschar med både bikinitopp och trosa!

Simma lugnt

Bowling och glögg...

Nu har det bowlats så att det stod härliga till, minst sagt. Herregud jag vet inte vad som hände, såhär dåligt har det väl aldrig gått. Fick i och för sig tre strikes men vägen dit var olyckskantad kan man säga. Först ramlade jag raklång halvt på banan å halvt utanför å sen kastade jag klotet åt helt fel håll, alltså bakåt mot Julia och Karolina som var i mitt lag. Julia sa sen att hon aldrig haft så kul när hon bowlat och det tar jag som en komplimang. Det var nått vajsing hur som helst, fick liksom inte till dom där snygga bowling stegen...
Efter bowlingen gick vi till pappa och nya Carina å drack glögg å tittade på egenhändigt gjorda filmer av bal å lucia och så vidare. Men det förekom även en hel del älgar å ett å annat rådjur...mycket intressant med hemmagjorda naturfilmer!
 
 


Jag, Nya Carina&pappa,Karolina, vurpan, Julia och Mamma(gamla Carina)

Imorgon väntas kul å bus på badhuset. Det ser jag verkligen fram emot faktiskt, ska leka att jag är en sjöjungfru.
Ska bara måla tånaglarna å sy lite på mina badshorts först. Det är inte bara att gå å bada, det ska fixas å trixas också. Hade jag orkat så hade det väl blivit brun utan sol, vaxning och färga ögonfransarna också. Töntigt men sant.

Godnatt!

A walk down memorylane som dom säger i amerikat

Idag har jag å Julia varit på second hand...å typiskt, armbandet jag skulle köpa var borta! Så där är det ju jämt men man lär sig aldrig. Tittade på ett par stövlar för tre år sen, men så köpte jag dom aldrig för jag tänkte att dom kommer jag aldrig använda. Vad kan dom ha kostat högst 300 kronor. Nu har jag tänkt på dom oavbrutet i ca 2 år. Jaja skitsamma.
Hursomhelst, nu kommer vi till det viktigaste, på vägen från affären så hamnade vi i våra gamla hoods, å vad trevligt det e där. Det var ju dumt att vi flyttade därifrån kan man tänka.

Nu är det life of ryan på MTV...är det nått å ha det?

 

 


My shocking story

Sitter å tittar på tv med Julia. Det var nyss "my shocking story" eller vad det heter, handlade om kortväxta barn. Å herregud vad söt hon var taylor. Det värker också lite i hjärtat, eftersom dom får utstå så många knäppa kommentarer av både vuxna och barn. Vuxna borde väl åtminstone kunna tygla sig lite å visa lite medmänsklighet kan man tycka. Fast det är klart om de vuxna var vettiga skulle ju kanske barnen va det också, det går väl lite hand i hand. Monkey see monkey do.
Det var ändå skönt att Taylor, som var huvudpersoen, i slutet av dokumentären sa att även om folk kommer med kränkande kommentarer så skulle hon inte vilja byta bort sin kortväxthet, det är den hon är...
Skönaste kommentaren " I don't like little people, little people are short" Taylor till sin mamma när dom pratar om dating.

     

Fick mina bilder från "photoshooten" med Tuana idag också







Gå in på tuana.se å boka ett "photoshoot".


Mmmm missing you

Nu är vi hemma från staden, systern och jag.
Har fixat armband(gratis, det var snällt), fikat, kollat julklappar(bara tittat).
Hade sällskap av Elin och Sofie också, angenämt.

Nu ska jag hjälpa systern att skriva CV var det sagt. Å sen är det middag på schemat, hörde nått om korv.

Tänkte även att jag skulle ta med kameran idag å lägga upp en bild eller två, men kamran glömdes i all hast.

Å tänk att det snart är jul, gud så mysigt alltså!!

Å förresten Trey songz- Can´t stop missing you. Mycket trevlig låt!

Hej

Mitt Winterwonderland

Gomorron.

Det är ju ett under att jag inte börjar gråta när jag tittar ut genom fönstret, eftersom jag är en lipsill, för det är tamig tusan den finaste vintern på flera år. Sjukt vackert alltså.

























Nä nu ska jag fixa till mig lite så jag kan träffa systern på stan, kanske blir det nån julklapp köpt. Det hoppas man.

Svejs

Skövde Vs. Östersund

Precis som att jag kan sova, ligger å vrider å vänder på mig...å tänker. Herregud vad man tänker, det e helt sjukt att en liten hjärna kan tänka så mycket så snabbt.

Just nu är det mycket Skövde vs. Östersund som upptar mina tankar. Jag vet inte alls vad jag vill med nått.
Nej om jag kanske skulle flytta hem ändå å komma på fötter, få ordning på ekonomin lite å sen sprätta iväg till nått härligt soligt land å jobba som nån härlig, käck reseledare som spexar å showar dagarna i ända. Det skulle vara gött, jag vill göra nått kul.

Det har varit för arbetslöst för länge nu, tänk om jag blir en uteliggare.
Oj, hon hann inte betala räkningarna för hon hade det så himla arbetslöst å fattigt så nu blev hon vräkt. Hon går runt där på gatorna å försöker hitta ett härbärge och det är så himla kallt så hon måste hålla värmen med en jädrans massa whisky. Å det är ju alltid kallt så det blir alltid en jädrans massa whisky. Men herregud nu har alla whisky pengarna tagit slut å det känns som att det behövs mer än sprit för å hålla ångan uppe. Det börjar nämligen bli så tråkigt å deprimerande nu. Men kanske den här trevliga herren har en slant att bjuda på...jaha det hade han visst men inte fick man pengen gratis, nej nu vill han titta under kjolen...å så står hon där alldeles fattig å trasig å alldeles alldeles full.

Nä vet ni vad, Tack familjen för att ni aldrig kommer låta det hända!
Å usch vad man mår dåligt ibland när man tänker på dom som faktiskt har det så. Det är inte okej!

Nä kanske man ska köra på det där gamla husmors knepet med varm mjölk å honung. Då kan man kanske somna tillslut.

En kopp med sömn...?

Det e fina grejjer med vänner man känner.

Söndagsmiddagen var som alla andra söndagsmiddagar, trevlig å god å så innehöll den som jag tänkte innan ett parti chicago. Mamma vann.

Har även varit hos min söta Sofie, druckit kaffe, pratat å tittat på wallander. Å varje gång jag har varit eller pratat med Sofie, liksom med mina andra nära kompisar i Ösd, så är jag så glad. Jag har bott i Skövde i två år nu, men varje gång jag kommer hem så är allt precis som vanligt, vi pratar på samma sätt med varandra, det blir aldrig stelt å vi har fortfarande samma humor. Därför blir jag så glad. Vi har känt varann sen ettan på lågstadiet å fortfarande står vi ut med och till och med tycker om varandra....mycket! Jajjemen det e fina grejer det!

Det här med Johanna Sällström är förövrigt en mycket sorglig historia.

Nu är det iallfall gonatt.


Jag är ingen bloggdrottning...

ännu. Jag trodde aldrig att jag skulle skaffa en blogg, tänkte att man nog måste vara lite knäpp för att blogga å blotta sitt innersta. Men det måste man ju inte göra, man drar ju själv gränsen mellan privat å personligt.

Å herregud jag önskar att jag visste nått om layout, då skulle denna blogg vara stunning redan från början, istället för som nu se ut som ett härke. Jag ska ta hjälp av min personliga layoutare Ullis, som alltid varit något av en naturbegåvning när det kommer till sånna, kreativa bitar. Så inom en snar framtid kommer jag kunna lägga upp bilder å bildtexter utan minsta problem, inte så komplicerat kan man tycka men för nån som är tekniskt handikappad är det ett ganska stort framsteg!! Jag är ingen bloggdrottning...ännu.

Söndagsmiddag hos mormor och morfar idag klockan 17. Jag väntar mig ett parti chicago.


Hugs


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0